ZU bvba

 

voor wonen en werken ZU bvba
 
U bent nu hier: Home - over ons - over ons

over Z U, Wim en Sofie Vos

 

"Voor wonen en werken" is onze visie. Door onze maatschappelijke veranderingen, willen we in ons dagelijkse leven de verademing en rust van een goed ingerichte omgeving. We vinden beide facetten van het leven door mekaar verwoven.

 

Wim Vos en Sofie Reekmans

 

Wim Vos is ervaren als interieurarchitect en werkte vele jaren in een breed scala van opdrachten. Hij tekende concepten voor villa's, verbouwingen of interieurs. Zijn werkterrein spreidde zich uit van tuinen tot openbare ruimtes. Zijn passie is meubel. Samen met Sofie bouwde hij een meubelatelier uit waar ze gespecialiseerd waren in het moeilijke, luxesegment. Die ervaring en zijn efficiënte benadering zijn dagelijks een meerwaarde in zijn werk bij ZU .

 

Sofie Reekmans is industrieel vormgever. Ze maakte snel kennis met de rijkdom die verscholen gaan achter  kunst en ambachten. Dit werd benadrukt in hun werk in het meubelatelier. Vandaag is de ervaring een meerwaarde in het werken met en voor de producenten uit Spanje, Italië en Nederland. Kwaliteit wordt dagelijks gevoed door de kennis van het vakmanschap. Design is een gevolg van ons rijk kunstzinnig verleden. Sofie vertaalt dit naar de verdeelpunten in de Benelux door productinformatie en verkoopsondersteuning.